JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

  • € 0,00 EUR
    0
Consumentenelektronica

Diensten

Een blikseminslag, waterschade, slijtage, stroomstoot, ongelukkige val, ... er zijn verschillende oorzaken waardoor uw gegevens opeens verloren kunnen gaan. Als een back-up van uw data ontbreekt kan dit een ramp betekenen voor uw bedrijf of uw persoonlijk gebruik. Gelukkig is verloren data in de meeste gevallen succesvol te recupereren!

Harde schijven, NAS- en RAID-sytemen, flash geheugen, GSM's en tablets, ... elke recuperatie hangt af van het type medium en de specifieke beschadiging.

Hoe gaan gaan we te werk?
Eerst stellen we een diagnose op a.h.v. een uitgebreid voor onderzoek. Wanneer u uw goedkeuring heeft gegeven op basis van onze diagnose beginnen wij pas met de uitvoering. Uiteraard mag u ook rekenen op een totale discretie met betrekking tot de te recupereren data.

Handel snel!
Merkt u een probleem met uw medium en is uw data echt belangrijk? Zet het toestel dan zo snel mogelijk uit om verdere beschadigingen te vermijden en neem contact op met uw computerwinkel.

We repareren al jaren verschillende elektronica toestellen zoals: smartphones, tablets, televisies, laptops en desktops. Wij stellen service & kwaliteit voorop, ook zijn onze vakkundige reparaties zeer scherp geprijsd. Met de door u gekozen inplanning en onze snelle service hoeft u uw apparaat niet lang te missen.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Diensten