JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

  • € 0,00 EUR
    0
Consumentenelektronica

betaalmogelijkheden

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash

Maestro is een Europese betaalmethode. Echter in Nederland wordt de Maestro betaalmethode niet op dezelfde manier ondersteund als in het buitenland. Om met uw Maestro betaalpas te betalen heeft u een kaartnummer nodig, een verloopdatum en de beveiligingscode. Deze laatste staat op de achterkant. Wanneer u deze gegevens heeft ingevuld wordt uw betaling verwerkt via 3D-Secure. U wordt hiermee doorgestuurd naar uw eigen bank om daar de betaling te bevestigen. Zodra uw betaling is bevestigd komt u terug op onze website en is uw betaling voltooid. Wanneer u uw gegevens niet correct heeft ingevoerd is het mogelijk dat uw betaling wordt geweigerd door ons systeem. We raden u in dat geval aan om het nogmaals met de juiste gegevens te proberen, of een andere betaalmethode te selecteren.

Paypal

PayPal is een online betaalsysteem waarmee u in online winkels kunt betalen. Ook kunt u hiermee geld overmaken naar vrienden of familie. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Om met PayPal te betalen heeft u een account nodig, meer hierover leest u op PayPal.com. Uw account kunt u eenvoudig koppelen aan uw giro, bankrekening of creditcard. Wanneer u uw bestelling met PayPal wilt afrekenen selecteert u deze methode tijdens het afrekenen. We sturen u door naar PayPal, daar kunt u inloggen en de betaling afhandelen. Na de betaling komt u terug op onze website en is uw betaling voltooid.

MasterCard creditcard

Met een MasterCard creditcard kunt u wereldwijd betalen. U kunt uw pas op maarliefst 27 miljoen locaties gebruiken, waarvan in Nederland al ruim 90.000. Uw MasterCard creditcard is gekoppeld aan uw bankrekening. Bedragen die u ermee betaald zullen daarmee worden verrekend. Betalingen met uw MasterCard werken eenvoudig. Door de unieke combinatie van uw naam, creditcardnummer, verloopdatum en beveiligingscode in te voeren kan uw betaling worden verwerkt. Het is mogelijk dat er om een specifieke extra handeling wordt gevraagd, bijvoorbeeld met de cardreader van uw bank. Nadat uw betaling is afgerond heeft u als extra nog 180 dagen verzekering voor uw aankoop. Deze verzekering geldt voor verlies, diefstal en beschadiging.

VISA card

Betalen met uw VISA card is eenvoudig en u kunt er wereldwijd gebruik van maken. Om een betaling te doen met uw VISA card voert u uw vervaldatum en kaartnummer in. Soms is het ook nodig om de extra beveiligingscode in te voeren die u op de achterkant van uw kaart vindt. Om uw betalingen extra te beveiligen is het mogelijk om Verified by Visa te gebruiken. U heeft dan een extra wachtwoord nodig voor uw online aankopen. Wanneer u met uw VISA card wilt betalen kunt u deze betaalmethode selecteren bij het afrekenen. Wij sturen u door naar onze betalingsprovider, u kunt daar uw betaling afhandelen. Nadat uw betaling is verwerkt keert u terug naar onze website en is uw betaling afgerond.

Mistercash

is in België de meest gebruikte betaalmethode voor online bestellingen. De betaalmethode werkt eenvoudig, u voert uw kaartnummer in dat op de voorzijde van uw bankpas staat. Ook staat hier de vervaldatum, deze vult u ook in. Hierna wordt u doorgestuurd naar uw eigen vertrouwde bankomgeving, daar kunt u uw betaling afronden. Vaak zal dit met een paslezer zijn die u van uw bank heeft ontvangen. Wanneer uw betaling is geslaagd wordt u terug gestuurd naar onze website, daar geven wij u de bevestiging dat uw bestelling is behandeling is genomen.

Diensten